De Witte Raven

Stap op naar de hogere trilling van vandaag

De Witte Raven is een team ervaren spirituele begeleiders die naast individuele begeleiding ook holistisch energetische cursussen aanbieden, ééndaagse workshops en méérdaagse spirituele seminars. Deze opleidingen en workshops zijn aangepast aan de nieuwe tijd en de nieuwe energie, aan de hogere frequenties en dimensies waarin we vandaag leven.

Wat in de energie van 10-15 jaar geleden gemaakt werd en goed heeft gewerkt, heeft voor de meesten geen effect meer vandaag. Het werd dus hoog tijd voor een stevige aanpassing. De oude energie mocht er uit en de nieuwe energie en inzichten komen er bij in. Als je je eigen energetische praktijk hebt, weet je dat bijblijven met de energie van vandaag cruciaal is.

Iedereen ervaart meer en meer in de praktijk “dat er wat is”, maar weet niet direct daar gebruik van te maken. De Witte Raven bieden daarbij oefeningen, handvaten, tips uit de praktijk en laten je zien wat je potentieel is en hoe daar mee om te gaan in je eigen voordeel.

De volgende cursussen en workshops zijn beschikbaar en leiden na succes tot een certificaat, ze kunnen allemaal individueel of in kleine groepen gevolgd worden:

  • Engelen Therapie
  • Kristal Therapie
  • Energetische Massage
  • Zelf Channelen
  • Kaarten Leggen
  • Mediumschap

Wil je echt een “deep dive” en jezelf een boost of “step up” geven, dan zijn er de meerdaagse seminars, waar we in kleinere groepen vanuit het hart maar intensief met onszelf aan de slag gaan. De resultaten liegen er dan ook niet om. Je krijgt daarin directe persoonlijke channels van de spirits. Als je daar mee aan de slag gaat, merk je vanzelf een groterebalans, rust, inzicht en groei. Groei op vlak van gezondheid, welzijn en mededogen. Dat leidt dan weer tot een beter in je vel zitten, betere werk/privé balans, sterker staan in relaties, in je gezin.

We zijn volop bezig met de verdere uitwerking, spoedig komt er een aparte website online die meer informatie zal bevatten. Ben je nu al geïnteresseerd en wil je meer info? Mail dan naar dit adres.